Câini fără stăpân din Suceava au făcut ravagii în curtea unui sucevean de pe strada Cernăuți. Acesta a rămas fără zeci de păsări de curte


Intră acum și în grupul de

Un sucevean spune că, în decurs de o săptămână,  a rămas fără 32 de rațe, o gâscă și o găină, care au fost atacate de câini vagabonzi.

Suceveanul a transmis redacției că locuiește pe strada Cernăuți, iar în noaptea de 26-27.03.2022, în jurul orei 2:30 a fost trezit de câinele său aflat în grădină.

Când a ieșit să verifice a văzut la o mică distanță de ușa de la intrare doi câini care au fugit imediat.

La o verificare rapidă a curții și grădinii, am desccoperit 14 cadavre de rațe mute, alte 18 fiind ascunse prin diferite colțuri. Până dimineața, suceveanul a verificat starea celor 18 rațe vii și a obligat să taie 13 care aveau plăgi.

El a mers apoi la Poliția locală și i s-a comunicat că nu e de competența acestei instituții, dar au constatat situația și l-au îndrumat să se adreseze serviciului specializat de pe lângă Poliția Municipală Suceava.

Suceveanul a sesizat și această instituție, iar un reprezentant a constatat situația, iar proprietarul a depus o plângere.

La o săptămână distanță, duminică 3 aprilie, când a ieșit din locuință a văzut în curte urmele unui alt atac asupra păsărilor din curtea sa și presupune că e vorba de aceeași câini. Noul rezultat al atacului este că suceveanul a rămas și fără cele 5 rațe care au rămas neatinse din primul atac, o găină și o gâscă.

Suceveanul a arătat că în decurs de o săptămână de la sesizarea autorităților pe strada lui nu a fost niciun serviciu din partea Primăriei care să verifice, iar câini vagabonzi se plimbă fără griji și pe stradă și prin grădini. Noul rezultat: cele 5 rate care au ramas neatinse din primul atac, o gaina si o gasca:

 „Și așa a ajuns un plătitor de impozite să rămână fără 32 de rațe, o gâscă și o găină. Motivul? Poate le-am dat mâncare prea bună și trebuia să hranesc  și niște câini”, este concluzia tristă a suceveanului păgubit.


Intră acum și în grupul de